FAQ

U kunt inchecken op de dag van aankomst tussen 15.00 en 21.00 uur. In overleg kan hiervan worden afgeweken. Ik stel het ten zeerste op prijs als u uiterlijk een dag voor uw bezoek aan zou kunnen geven hoe laat u verwacht te komen.

Op de dag van vertrek kunt u uitchecken tot 11.00 uur. 

Als u alvast voor de inchecktijd uw bagage wilt afgeven is dat geen probleem, u dient dit wel vooraf te overleggen. Wanneer u op de dag van vertrek er nog lekker op uit wilt, kunt u de bagage gewoon laten staan en later op de dag alsnog ophalen.

Vanaf 7.30 uur kan het ontbijt worden geserveerd in de gezamenlijke ruimte.

Nee, huisdieren zijn niet welkom.

U kunt tot 48 uur voor de inchecktijd kosteloos annuleren. Uiteraard is het vervelend als u uw reservering annuleert. Omdat ik er vanuit ga dat u dit met een goede reden doet, bent u mij geen verdere kosten verschuldigd en hoop ik u een andere keer te mogen begroeten.

Bij annulering vanaf 48 uur tot 24 uur voor de inchecktijd, betaalt u 50% van het volledige bedrag van de reservering. Bij annulering vanaf 24 uur voor de inchecktijd, betaalt u 100% van het volledige bedrag van de reservering. Als u tijdens uw (meerdaags) verblijf wilt annuleren, ben ik ook genoodzaakt kosten in rekening te brengen.

Wilt u eerder inchecken neem dan contact met me op, dan kijken we naar de mogelijkheden.

Dit gaat altijd in overleg, vraag gerust naar de mogelijkheden.

Per kamer is het maximum 2 personen. Er is in principe geen mogelijkheid tot het plaatsen van extra bedden op de kamer, mits vooraf in goed overleg.

De prijzen zijn inclusief ontbijt en inclusief toeristenbelasting, linnengoed, handdoeken, gas, elektriciteit en BTW. Ook de koffie, thee en WIFI zijn gratis.

Er is in een aparte ruimte op de 1e etage een keukenblok aanwezig met spoelbak en mengkraan. Zelf koken is niet mogelijk, wel is er een magnetron aanwezig om eventueel eten of drinken op te warmen. Verder is er een koelkast, een koffiezetapparaat en een waterkoker aanwezig zodat u zichzelf van drinken kunt voorzien. Koffie en thee is gratis.

U kunt gratis uw auto parkeren op het privéterrein van de B&B, tevens zijn er ruim voldoende parkeerplekken (gratis) in de nabijheid van de B&B. Parkeren geschiedt geheel op eigen risico.

Er is een bushalte (lijn 115) bij het Oranjeplein op slechts 400mtr lopen van de B&B.

De B&B is niet geschikt voor kleine kinderen. Kinderen vanaf 12 jaar zijn welkom.

Er is de mogelijkheid voor het afspuiten van uw fiets na een “pittige” tocht over de meerdere routes in de directe omgeving. Daar kunt u ook de vieze kleding uit doen en evt. achterlaten. Indien nodig kan ik uw natte kleren drogen.

U kunt uw fiets veilig achter slot en grendel bij mij stallen in de garage. Ook kunt u hier uw elektrische fiets opladen.

Op slechts 5 minuten lopen van de B&B bevindt zich Nouws Tweewielcentrum Fietsverhuur, hier kunt u een stadsfiets of een E-bike huren.

Het is in het gehele gebouw niet toegestaan om te roken.
Buiten is roken wel toegestaan mits de andere gasten daar geen overlast van ondervinden.

Andere personen dan de personen die verblijven als gast in de B&B hebben zonder toestemming van de eigenaar geen toegang tot de B&B kamers.

Indien u als gast bezoekers wenst te ontvangen dient u mij hiervan vooraf op de hoogte te brengen.

Ik verstrek geen lunch en diner. Wel kunt u uw eten laten bezorgen of zelf afhalen door en bij restaurants in de omgeving. Of u kiest zelf één van de leuke restaurantjes in de buurt uit om gezellig te gaan eten.

Jazeker, in de kast van de gezamenlijke ruimte staan een aantal spellen die u mag gebruiken.

Ik besteed veel zorg aan het ontbijt. Heeft u speciale wensen/diëten/allergieën, laat dat dan bij reservering weten; ook dan doe ik mijn best u een gepast feestelijk ontbijt te serveren.

Ook ik houd me aan de AVG en heb regels opgesteld hoe met uw gegevens vertrouwelijk wordt omgegaan. Meer hierover kunt u lezen onder het kopje privacybeleid.