Kamers

Dokter Koch kamer € 109,-

Droom weg in deze sfeervolle ruime kamer op de 1e etage die is voorzien van een prachtig hoog plafond met monumentale sierlijst.

Dokter de Beer kamer € 109,-

Overnachten is een lust in deze sfeervolle ruime kamer op de 1e etage met hoog plafond met sierlijst.

Deze sfeervolle kamer op de 1e etage heeft een hoog plafond met sierlijst. In de kamer is een prachtige wastafel aanwezig en er staan twee originele handgemaakte opbergkasten.

Reviews

Koen en Mirjam
Koen en Mirjam
Read More
"Na al heel wat keer geslapen te hebben in een b&b, kwamen we terecht bij 'T Doktershuys in Zundert. Met een warm welkom en aangenaam verrast door de gehele uitstraling van deze B&B, kon het niet meer stuk. De kamers zijn Warm, Sfeervol en Gezellig aangekleed met een prachtige uitstraling, heerlijk bed en lekkere douche. Na een heerlijk verzorgd ontbijt zijn we de prachtige omgeving gaan verkennen, of je nu houdt van een boswandeling, fietsen, winkelen, uit eten of cultuur snuiven in de omgeving van Zundert, overnacht dan bij B&B T Doktershuys, je zit overal dichtbij.Adem de mooie sfeer van toen...., in een volledig nieuw jasje, met veel geschiedenis en leuke eigenaren....Je voelt je welkom."
Emmie en Gerard
Emmie en Gerard
Read More
“Geweldig genoten van onze overnachtingen in de B&B, en wat een bijzonder pand! Bij aankomst werden we heel hartelijk ontvangen door Mark de gastheer des huizes en we waren gelijk positief verrast door de sfeer, het thema ’t Doktershuys was al gelijk voelbaar bij binnenkomst. We sliepen in de dokter Koch kamer, een kamer met een hele mooie warme sfeer en een knots van een badkamer. Na een heerlijke nacht werden we getrakteerd op een super vers ontbijt. We hebben tijdens ons verblijf een paar prachtige fietstochten gemaakt, het is echt een groene omgeving. Het was ook fijn dat er diverse restaurantjes op loopafstand van de B&B waren. Wij kunnen het iedereen aanraden en komen zeker terug!"
Ronald en Liza
Ronald en Liza
Read More
“Fijn bed, mooi oud herenhuis midden in een gezellig centrum. Leuke winkeltjes en restaurantjes in de straat. We hebben fantastische wandelingen gemaakt in de Panhoef en op de Oude Buisse heide, wat een rust! Gezellige hartelijke eigenaar niets is teveel. De kamer was prachtig en een heerlijke douche. Lekker ontbijt met streekproducten. Positief verrast door Zundert en zijn omgeving! Deze B&B is zeker aan te bevelen!"
Previous
Next

Veelgestelde vragen

U kunt inchecken op de dag van aankomst tussen 15.00 en 21.00 uur. In overleg kan hiervan worden afgeweken. Ik stel het ten zeerste op prijs als u uiterlijk een dag voor uw bezoek aan zou kunnen geven hoe laat u verwacht te komen. 

Op de dag van vertrek kunt u uitchecken tot 11.00 uur. 

Als u alvast voor de inchecktijd uw bagage wilt afgeven is dat geen probleem, u dient dit wel vooraf te overleggen. Wanneer u op de dag van vertrek er nog lekker op uit wilt, kunt u de bagage gewoon laten staan en later op de dag alsnog ophalen.

Vanaf 7.30 uur tot uiterlijk half 10 uur wordt het ontbijt geserveerd in de gezamenlijke ruimte.

U kunt tot 48 uur voor de inchecktijd kosteloos annuleren. Uiteraard is het vervelend als u uw reservering annuleert. Omdat ik er vanuit ga dat u dit met een goede reden doet, bent u mij geen verdere kosten verschuldigd en hoop ik u een andere keer te mogen begroeten. 

Bij annulering vanaf 48 uur tot 24 uur voor de inchecktijd, betaalt u 50% van het volledige bedrag van de reservering. Bij annulering vanaf 24 uur voor de inchecktijd, betaalt u 100% van het volledige bedrag van de reservering. Als u tijdens uw (meerdaags) verblijf wilt annuleren, ben ik ook genoodzaakt kosten in rekening te brengen.