Reviews

Groetjes Koen en Mirjam
Groetjes Koen en Mirjam
Read More
"Na al heel wat keer geslapen te hebben in een b&b, kwamen we terecht bij 'T Doktershuys in Zundert. Met een warm welkom en aangenaam verrast door de gehele uitstraling van deze B&B, kon het niet meer stuk. De kamers zijn Warm, Sfeervol en Gezellig aangekleed met een prachtige uitstraling, heerlijk bed en lekkere douche. Na een heerlijk verzorgd ontbijt zijn we de prachtige omgeving gaan verkennen, of je nu houdt van een boswandeling, fietsen, winkelen, uit eten of cultuur snuiven in de omgeving van Zundert, overnacht dan bij B&B T Doktershuys, je zit overal dichtbij.Adem de mooie sfeer van toen...., in een volledig nieuw jasje, met veel geschiedenis en leuke eigenaren....Je voelt je welkom.Thx Mark en Annemarie voor alles."
Groet Emmie en Gerard
Groet Emmie en Gerard
Read More
“Geweldig genoten van onze overnachtingen in de B&B, en wat een bijzonder pand! Bij aankomst werden we heel hartig ontvangen door Mark de gastheer des huizes en we waren gelijk positief verrast door de sfeer, het thema ’t Doktershuys was al gelijk voelbaar bij binnenkomst. We sliepen in de dokter Koch kamer, een kamer met een hele mooie warme sfeer en een knots van een badkamer. Na een heerlijke nacht werden we getrakteerd op een super vers ontbijt. We hebben tijdens ons verblijf een paar prachtige fietstochten gemaakt, het is echt een groene omgeving. Het was ook fijn dat er diverse restaurantjes op loopafstand van de B&B waren. Wij kunnen het iedereen aanraden en komen zeker terug!"
Gr Ronald en Liza
Gr Ronald en Liza
Read More
“Fijn bed, mooi oud herenhuis midden in een gezellig centrum. Leuke winkeltjes en restaurantjes in de straat. We hebben fantastische wandelingen gemaakt in de Panhoef en op de Oude Buisse heide, wat een rust! Gezellige hartelijke eigenaar niets is teveel. De kamer was prachtig en een heerlijke douche. Lekker ontbijt met streekproducten. Positief verrast door Zundert en zijn omgeving! Deze B&B is zeker aan te bevelen!”
Previous
Next

Koen en Mirjam

Na al heel wat keer geslapen te hebben in een b&b, kwamen we terecht bij ‘T Doktershuys in Zundert. Met een warm welkom en aangenaam verrast door de gehele uitstraling van deze B&B, kon het niet meer stuk. De kamers zijn Warm, Sfeervol en Gezellig aangekleed met een prachtige uitstraling, heerlijk bed en lekkere douche.Na een heerlijk verzorgd ontbijt zijn we de prachtige omgeving gaan verkennen, of je nu houdt van een boswandeling, fietsen, winkelen, uit eten of cultuur snuiven in de omgeving van Zundert, overnacht dan bij B&B T Doktershuys, je zit overal dichtbij. Adem de mooie sfeer van toen…., in een volledig nieuw jasje, met veel geschiedenis en leuke eigenaren….Je voelt je welkom.

Emmie en Gerard

Geweldig genoten van onze overnachtingen in de B&B, en wat een bijzonder pand! Bij aankomst werden we heel hartelijk ontvangen door Mark de gastheer des huizes en we waren gelijk positief verrast door de sfeer, het thema ’t Doktershuys was al gelijk voelbaar bij binnenkomst. We sliepen in de dokter Koch kamer, een kamer met een hele mooie warme sfeer en een knots van een badkamer. Na een heerlijke nacht werden we getrakteerd op een super vers ontbijt. We hebben tijdens ons verblijf een paar prachtige fietstochten  gemaakt, het is echt een groene omgeving. Het was ook fijn dat er diverse restaurantjes op loopafstand van de B&B waren. Wij kunnen het iedereen aanraden en komen zeker terug!

Ronald en Liza

Fijn bed, mooi oud herenhuis midden in een gezellig centrum. Leuke winkeltjes en restaurantjes in de straat. We hebben fantastische wandelingen gemaakt in de Panhoef en op de Oude Buisse heide, wat een rust! Gezellige hartelijke eigenaar niets is teveel. De kamer was prachtig en een heerlijke douche. Lekker ontbijt met streekproducten. Positief verrast door Zundert en zijn omgeving! Deze B&B is zeker aan te bevelen!