Zakelijk overnachten

IDEAAL VERBLIJF VOOR DE ZAKELIJKE GAST!

Na een dag hard werken gaat u of uw zakenrelatie uiteraard het liefst naar huis. Het kan echter praktisch zijn om ergens te overnachten, zodat u de volgende dag met uw werk verder kunt. Ik laat u of uw zakenrelatie graag ervaren dat mijn luxe Bed & Breakfast midden in het centrum van Zundert de perfecte locatie is voor zakelijke gasten.

Wat misschien nog wel het belangrijkste is na een dag hard werken… U kunt heerlijk tot rust komen in uw sfeervolle kamer welke is voorzien van alles wat u nodig hebt om te ontspannen: een heerlijk kingsize bed, tv en eigen en-suite badkamer!

Op loopafstand van de B&B zijn diverse restaurantjes, als extra service kan ik u voor u een reservering in orde maken.

Onze B&B ligt op slechts 10 minuten rijden van de snelweg (afrit Zundert-Meer A16/E19) nabij de grensovergang Hazeldonk/Meer.

De gehele B&B is voorzien van sterke, snelle professionele Wifi (gratis) en u bent in de mogelijkheid om uw eigen werkplek te creëren.

De nieuwe werkdag begint in de fijne inloopdouche. Daarna een heerlijk vers bereid ontbijt met vers gemalen bonenkoffie zodat u er weer klaar voor bent om er fris tegenaan te gaan!

Vraag naar de mogelijkheden voor u of uw zakelijke gast.